prikblog.punt.nl
Vito's Fotojournaal 4

Reacties

Caroline de Koning-van Egmond op 13-08-2010 13:37
Hallo!,
 
Wat een schitterende borduurwerken!!! Kun je mij mailen wat je bevindingen zijn met de Siesta rollerframe? Ben zo aan het tobben welke keus ik moet maken wat frame betreft, ik wil geen gedoe met naaien en nieten van de stof. Als je de stof oprolt over reeds geborduurde stof:: blijven je kruisjes dan netjes en niet geplet???
 
Kun je mij vertellen welke maat en rollers (of is dit frame compleet) ik moet aanschaffen voor Aidastof 60 hoog 72 breed, en 45 hoog en 40 breed (=totale grootte v.d. stof) Graag z.s.m. je reactie. Met hartelijke groet en dikke kus voor die lieve hond,Caro
Birgit op 13-08-2010 22:05
Omdat ik geen mail adres van je heb maar even zo:
 
De siesta clipframes bevallen mij heel erg goed.Gewoon de rand van de stof met de clips vastzetten dan oprollen en als de stof strak zit vastdraaien met de vleugelmoeren: klaar is kees. Er komen geen kruisjes onder de clips dus geen geplette kruisjes (ook niet als je ze oprolt, want stof geeft natuurlijk altijd iets mee). Volgens mij zijn de breedste rollers 24 inch (ruim 60 cm) als je dus stof hebt die 72 breed is zou je één kant een stukje dubbel moeten vouwen. De hoogte van de stof maakt niet zoveel uit, want die rol je op. De maat van de zijstukken is altijd gelijk. Bij Bordurama verkopen ze deze frames en geven ze ook heel prettig advies.
Caroline de Koning-van Egmond op 13-08-2010 22:17
Hartelijk bedankt voor je heldere uitleg!!! Met groet,Caroline
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Categorieën

Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl